Новост

Преузмите апликацију Медијска и информациона писменост

Print Friendly, PDF & Email

За брз и једноставан приступ садржајима, рубрикама и актуелностима са сајта Медијска и информациона писменост, креирана је истоимена апликација. Једноставна и практична за коришћење, доступна је и бесплатна за преузимање на Google Play Store и App Store .

Садржај који се додаје, као и садржај који се већ налази на сајту, аутоматски се преноси и на апликацију, те су корисници у могућности да укључе опцију обавјештења која ће их информисати о свим новостима и актуелностима са сајта.

Апликација је прилагођена на три језика, босански, хрватски и српски, који се могу одабрати приликом кориштења. Једна корисна рубрика апликације је намијењена да сачувате све новости и теме које су у вашем домену интересовања, како би их касније на једноставнији начин могли пронаћи. Такође, претраживач омогућава брзу и лаку претрагу кључних појмова, вијести, видеа и докумената, једноставан је за кориштење и памти све ваше претходне претраге. Садржај апликације разврстан је по категоријама и рубрикама са истим називима као и на сајту, што корисницима чини апликацију једностваном и лаком за праћење. Уз сваку вијест на апликацији назначен је датум објављивања и просјечно вријеме читања те новости. Са само једним кликом, апликација ће вас одвести до профила Медијске писмености на друштвеним мрежама и на тај начин можете пратити све корисне савјете из дигиталног свијета и едукације.

Преузмите апликацију Медијска и информациона писменост и будите у току са свим актуелним темама из дигиталног свијета, медијског и информацијског образовања и писмености.