Novost

Preuzmite aplikaciju Medijska i informacijska pismenost

Print Friendly, PDF & Email

Za brz i jednostavan pristup sadržajima, rubrikama i novostima s web stranice Medijska i informacijska pismenost izrađena je istoimena aplikacija. Jednostavan i praktičan za korištenje, dostupan je za besplatno preuzimanje u Google Play Store i App Store.

Sadržaj koji se dodaje, kao i sadržaj koji se već nalazi na stranici, automatski se prenosi u aplikaciju, a korisnici mogu uključiti opciju obavijesti koja će ih informirati o svim novostima i aktualnostima sa stranice.

Aplikacija je prilagođena na tri jezika, bosanski, hrvatski i srpski, koji se mogu odabrati prilikom korištenja. Jedna korisna sekcija aplikacije namijenjena je spremanju svih novosti i tema koje su u vašem području interesa, kako biste ih kasnije lakše pronašli. Također, tražilica omogućuje brzo i jednostavno pretraživanje ključnih pojmova, vijesti, videa i dokumenata, jednostavna je za korištenje i pamti sve vaše prethodne pretrage. Sadržaj aplikacije razvrstan je po kategorijama i odjeljcima s istim nazivima kao na web stranici, što aplikaciju čini jednostavnom i lakom za praćenje korisnicima. Uz svaku vijest na aplikaciji naveden je datum objave i prosječno vrijeme čitanja te vijesti. Samo jednim klikom aplikacija će vas odvesti na profil Medijske pismenosti na društvenim mrežama kako biste mogli pratiti sve korisne savjete iz digitalnog svijeta i obrazovanja.

Preuzmite aplikaciju Medijska i informacijska pismenost i budite u tijeku sa svim aktualnim temama iz digitalnog svijeta, medijskog i informacijskog obrazovanja i opismenjavanja.