Novost

„U prijateljstvu s prirodom“ – Edukativni videoserijal

Print Friendly, PDF & Email

Predstavljamo vam edukativni videoserijal „U prijateljstvu s prirodom“ u kojem djeca od najranije dobi imaju mogućnost kroz kratke i poučne priče upoznati prirodu i svoj okoliš, razvijati ljubav prema biljkama i životinjama, kao i pozitivan odnos prema svemu što ih okružuje.

Brojna istraživanja su potvrdila da priroda ima pozitivan utjecaj na fizički, mentalni i emotivni razvoj svakog djeteta, stoga je vrlo važno potaknuti mlade generacije da kroz edukaciju razvijaju svijest o potrebi zaštite i očuvanja prirode, usvoje nova znanja i ispravne navike i time osiguraju stvaranje bolje i zdravije budućnosti. Roditelji, nastavnici i kompletno društvo žele da svako dijete odraste u osobu koja će brinuti o okolišu i imati usađene, u današnjem svijetu neophodne, ekološke vrijednosti. U prijateljstvu s prirodom mališani upoznaju sami sebe, razvijaju svoju kreativnost i prijateljstva. A upravo edukacija mladih, njihovo razvijanje svijesti o potrebi zaštite i očuvanja prirode, te poticanje na usvajanje novih znanja i ispravnih navika vodi ka stvaranju bolje i zdravije budućnosti.

Kroz kratke i uzbudljive 24 epizode ovog serijala, djeca će zajedno s malim prijateljima i Ajlom Huremović naučiti mnogo lijepih i korisnih stvari o prijateljstvu, prirodi, okolišu, pticama i kućnim ljubimcima. Roditelji zajedno sa svojom djecom mogu pratiti serijal i s njima razgovarati o temama koje su pogledali.

Realizaciju ovog edukativnog videoprojekta omogućila je kompanija Lukavac Cement uz kreativnu potporu agencije Kreativluk, sa željom da djeca na zabavan i edukativan način uče o prirodi i našoj planeti.

Sve epizode dostupne su na sljedećoj poveznici:

https://www.facebook.com/uprijateljstvusprirodom.