Novost

Preuzmite aplikaciju Medijska i informacijska pismenost

Print Friendly, PDF & Email

Za brz i jednostavan pristup sadržajima, rubrikama i aktuelnostima sa sajta Medijska i informacijska pismenost, kreirana je istoimena aplikacija. Jednostavna i praktična za korišćenje, dostupna je i besplatna za preuzimanje na Google Play Store i App Store.

Sadržaj koji se dodaje, kao i sadržaj koji se već nalazi na sajtu, automatski se prenosi i na aplikaciju, te su korisnici u mogućnosti da uključe opciju obavještenja koja će ih informisati o svim novostima i aktuelnostima sa sajta.

Aplikacija je prilagođena na tri jezika, bosanski, hrvatski i srpski, koji se mogu odabrati prilikom korištenja. Jedna korisna rubrika aplikacije je namijenjena da sačuvate sve novosti i teme koje su u vašem domenu interesovanja, kako bi ih kasnije na jednostavniji način mogli pronaći. Takođe, pretraživač omogućava brzu i laku pretragu ključnih pojmova, vijesti, videa i dokumenata, jednostavan je za korištenje i pamti sve vaše prethodne pretrage. Sadržaj aplikacije razvrstan je po kategorijama i rubrikama sa istim nazivima kao i na sajtu, što korisnicima čini aplikaciju jednostvanom i lakom za praćenje. Uz svaku vijest na aplikaciji naznačen je datum objavljivanja i prosječno vrijeme čitanja te novosti. Sa samo jednim klikom, aplikacija će vas odvesti do profila Medijske pismenosti na društvenim mrežama i na taj način možete pratiti sve korisne savjete iz digitalnog svijeta i edukacije.

Preuzmite aplikaciju Medijska i informacijska pismenost i budite u toku sa svim aktuelnim temama iz digitalnog svijeta, medijskog i informacijskog obrazovanja i pismenosti.